De kunst van restauratie

Restauratie


Op basis van onze reputatie in restauratiewerk zijn veel kastelen en monumentale panden aan de zorg van van Triest schilders toevertrouwd. Zo voeren we projecten uit voor onder andere: Stichting Geldersch Landschap, Kasteel de Cannenburgh, Kasteel de Schaffelaar, Rijksmonumenten zoals Paleis het Loo en Monumentenzorg Gelderland en Overijssel. Daarnaast werken we aan monumentale panden voor vele particuliere opdrachtgevers.


Wij zien ons restauratiewerk als de kunst van materiële zorg en behoud voor het cultureel erfgoed. Het ambacht door onze gecertificeerde vakmensen van complexiteit in technische en inhoudelijke zin is gestoeld op jarenlange ervaring. Zij kennen als geen ander het belang van de degelijke voorbehandeling met zoveel mogelijk behoud van originele details en bestaande verflagen. Ze beheersen de decoratieve technieken zoals vergulden, marmeren, letterzetten en houtimitatie.


Met aandacht en liefde historische objecten duurzaam maken voor de toekomst is een vak dat van Triest schilders tot in de haarvaten beheerst en graag voor haar opdrachtgevers realiseert.Reacties zijn gesloten.